Jabra Evolve 65t

De första professionella. UC-certifierade äkta trådlösa öronsnäckorna.

Avatar

JABRA EVOLVE 65T

UC

Avatar

JABRA EVOLVE 65T

MS


Professionellt ljud.

Nagga inte på den samtalskvalitet du behöver när du talar med värdefulla kunder. Evolve 65t erbjuder suveränt äkta trådlöst ljud med fyrmikrofonsteknologi och är utformade för användare som behöver kunna arbeta på sitt kontor, på andra arbetsplatser och på språng – 100 % trådlöst. Ta samtal från din mobiltelefon eller sätt i USB-adaptern i din dator för att ta samtal från din datortelefon. Professionellt ljud för användare i farten.

Batteri som räcker hela dagen. Alltid ansluten.

Upp till 5 timmars batteritid efter bara en laddning och upp till 15 timmar med det medföljande fickvänliga laddningsfodralet. Eftersom Evolve 65t kan anslutas till två enheter samtidigt är du alltid tillgänglig var du än befinner dig.

Stänger ute störande bakgrundsljud.

Många olika passformer säkerställer en skön komfort. Öronsnäckorna sitter inte bara bekvämt på plats utan hjälper också till att stänga ute omgivande ljud, så att du kan fokusera. Och med det justerbara lyssningsläget kan du själv bestämma hur mycket bakgrundsljud du vill släppa in.

Justerbar equalizer.

Skräddarsy ljudet för samtal och musik – oavsett om det gäller låtarna du spelar på väg till kontoret eller den musik du lyssnar på när du arbetar. Med Evolve 65t kan du anpassa din ljudupplevelse med en justerbar equalizer som finns i Jabra Sound+-appen.

Tredje generationens teknologi. Betrodd, pålitlig anslutning.

Upplev tredje generationens betrodda, pålitliga äkta trådlösa anslutning som minskar antalet ljudavbrott. Din anslutning är stabil från samtalets början till slut.

Med digital assistent. Enkla röstkommandon.

Med Evolve 65t kan du ansluta direkt till Amazons Alexa, Siri® eller Google AssistantTM* och få den information du behöver – vare sig det handlar om att boka möten, hitta närliggande evenemang, få meddelanden upplästa för dig eller att kolla vädret.

Snabb fakta

 • Professionellt ljud. Äkta trådlösa in-ears.
  Suverän äkta trådlös samtalskvalitet med fyrmikrofonsteknologi.
 • Batteri som räcker hela dagen. Alltid ansluten.
  Upp till 5 timmars batteritid efter bara en laddning, 15 timmar med det medföljande fodralet som enkelt får plats i fickan.
 • Stänger ute störande bakgrundsljud. Koncentration i farten.
  Många olika passformer som sitter bekvämt i örat, så att du kan fokusera
 • Justerbar equalizer för samtal och musik.
  Skräddarsy dina samtal och dina musikupplevelser med den justerbara equalizern i Jabra Sound+-appen.
 • Tredje generationens teknologi. Betrodd, säker anslutning.
  Pålitlig äkta trådlös anslutning för färre ljudavbrott.
 • Med digital assistent. Enkla röstkommandon.
  Tryck på en knapp för att få tillgång till Amazons Alexa, Siri® eller Google AssistantTM.*